Sep
26
2018

⭐️📽Vols venir al Festival de Cinema de Sitges? 🎦🎞• #Sitges2018 #Sitges #Barcelona

Posted by Siberia in: Actividades Arte Barcelona Con niños Cultura Curiosidad Eventos Events Experience Fiesta Holidays Ocio Party Que hacer en Sitges Relax Sitges Spagne Spain Tradición Turisme Turismo Viatger

Last Updated on septiembre by Siberia

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges, Barcelona

A Sitges es celebra tots els anys aquest atractiu festival de cinema, amb multitud de projeccions, actes i esdeveniments repartits pel poble (molts d’ells gratuïts). Té caràcter internacional, amb estrelles de cinema convidades a la seva catifa vermella, lliuraments de premis i homenatges.

Tot això s’emmarca sempre dins de l’essència del festival: films, curts i projectes entorn al millor gènere fantàstic i de terror, amb obres en première (la seva estrena es fa aqui) o ja guardonades o reconegudes en altres festivals.

Aquest any ve amb un cartell homenatge a 2001: A Space Odyssey. Hi haurà multitud d’opcions: el visionat de pel·lícules en alguna de les sales de cinema, descobrir les noves propostes en sèries, realitat virtual, música (un concert del director ⭐️John Carpenter!), anar a les maratons de pel·lícules, passejar pel poble adornat per a la ocasió, visitar les exposicions i mostres, veure o apuntar-se ¡a la Zombie Walk!. –Com…?-: La Zombie Walk és potser l’acte més friki, festiu i irreverent del festival.

Tota una comitiva de zombies (molts, cada any més) travessa els carrers del poble… fins i tot es pot ser un d’ells (és possible presentar-se voluntari per al maquillatge i la caracterització d’un perfecte zombi). Només afegirem que el 2017 va formar part un visitant il·lustre: l’actor ⭐️Robert Barton Englund, -més conegut com «Freddy» Krueger, a Nightmare on Elm Street– aprofitant que se li retia homenatge per la seva carrera.

El director ⭐️Guillermo del Toro  confessa que ell també va participar (disfressat, és clar). 🎞

#Sitges2018

📽AQUI POTS CONSULTAR LA CARTELLERA DE CINEMA I EL PROGRAMA D’EVENTS COMPLERT DEL FESTIVAL

Et ve de gust venir…? Pots allotjar-te amb nosaltres! 😎

Reservas

Tagged: Cine, Cinema, Festival, film, Sitges

Deja un comentario