Sep
26
2018

⭐️📽Vols venir al Festival de Cinema de Sitges? 🎦🎞• #Sitges2018 #Sitges #Barcelona

Posted by Siberia in: Actividades Arte Barcelona Con niños Cultura Curiosidad Eventos Events Experience Fiesta Holidays Ocio Party Que hacer en Sitges Relax Sitges Spagne Spain Tradición Turisme Turismo Viatger

Ultim • Last update:

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges, Barcelona

A Sitges es celebra tots els anys aquest atractiu festival de cinema, amb multitud de projeccions, actes i esdeveniments repartits pel poble (molts d’ells gratuïts). Té caràcter internacional, amb estrelles de cinema convidades a la seva catifa vermella, lliuraments de premis i homenatges.

Tot això s’emmarca sempre dins de l’essència del festival: films, curts i projectes entorn al millor gènere fantàstic i de terror, amb obres en première (la seva estrena es fa aqui) o ja guardonades o reconegudes en altres festivals.

Aquest any ve amb un cartell homenatge a 2001: A Space Odyssey. Hi haurà multitud d’opcions: el visionat de pel·lícules en alguna de les sales de cinema, descobrir les noves propostes en sèries, realitat virtual, música (un concert del director ⭐️John Carpenter!), anar a les maratons de pel·lícules, passejar pel poble adornat per a la ocasió, visitar les exposicions i mostres, veure o apuntar-se ¡a la Zombie Walk!. –Com…?-: La Zombie Walk és potser l’acte més friki, festiu i irreverent del festival.

Tota una comitiva de zombies (molts, cada any més) travessa els carrers del poble… fins i tot es pot ser un d’ells (és possible presentar-se voluntari per al maquillatge i la caracterització d’un perfecte zombi). Només afegirem que el 2017 va formar part un visitant il·lustre: l’actor ⭐️Robert Barton Englund, -més conegut com Freddy” Krueger, a Nightmare on Elm Street– aprofitant que se li retia homenatge per la seva carrera.

El director ⭐️Guillermo del Toro  confessa que ell també va participar (disfressat, és clar). 🎞

#Sitges2018

📽AQUI POTS CONSULTAR LA CARTELLERA DE CINEMA I EL PROGRAMA D’EVENTS COMPLERT DEL FESTIVAL

Et ve de gust venir…? Pots allotjar-te amb nosaltres! 😎

Reservas

Tagged: Cine, Cinema, Festival, film, Sitges

Deja un comentario